Szeretettel üdvözlünk a webshopunkban!

A Picipraclit azért hoztuk létre, hogy minél több időt tölthessünk a gyermekünkel, Sanyával. Mi ebből a webshopból élünk, ezért nagyon köszönjük, hogy tőlünk vásárolsz és ezzel is segítesz egy kisfiunak sok időt tölteni a szüleivel!

Engedd meg, hogy pár szóban bemutatkozzunk neked!

Józsi vagyok, a család “feje”, de mind tudjuk, hogy ki a főnök itthon! (Sanya) Az én feladatom a webshop karbantartása és fejlesztése. Szeretek itthon lenni a családommal és minden pillanatot együtt megélni. Én ezért építettem meg ezt az oldalt, hogy minél több időt tölthessünk együtt.

Andi vagyok. Sanya baba mellett én foglalkozom az ügyfelekkel, azaz veled is. Eredeti szakmámat tekintve óvónő vagyok, szülés előtt pedig évekig egy gyerekházat vezettem. Nem nehéz tehát kitalálnod, hogy szeretem a gyerekeket. Szülőként pedig pontosan tudom, mennyire fontos megörökíteni egy-egy mozzanatát az életüknek. Ezért is született meg a picipracli ötlete, ahol napközben én foglalkozom az ügyfelekkel, csomagolok és adom postára a rendeléseket.

Sanya vagyok. Anya és apa szeme fénye és kis segédje. A termék fő tesztelőjeként én garantálom, hogy a lehető legjobb lenyomatkészítő kerüljön hozzád. Értékes gügyögéseimmel mindig új ötleteket adva apának, nagy napközbeni alvásaimmal pedig elég időt biztosítok anyának arra, hogy minden megrendelt csomagot elkészítsen.

4 érv a Pici pracli webáruház mellett…

Mi is szülők vagyunk!

Mi is átéltük azt a rengeteg boldogságot, ami egy gyermek cseperedésével jár. Így pontosan tudjuk, hogy mennyire fontos minden emléket megörökíteni és, hogy mi lehet tökéletes ajándék a babalátogatáskor!

100% garancia

Félsz az online rendeléstől? Ne aggódj miatta! 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk minden termékünkre. Ha sérülten érkezett vagy mégsem olyan a rendelésed, mint amire számítottál, akkor küldd vissza eredeti állapotában és mi visszafizetjük Neked a teljes vételárat!

Szállítás saját raktárból

Termékeinkből és alapanyagainkból nagy raktárkészletünk van, így rendelésedet szinte azonnal tudjuk teljesíteni, nem kell arra várnod, hogy valamelyik beszállítótól megérkezzen a termék.

Etikus vállalkozás

Nekünk az egyik legfontosabb célkitűzésünk, hogy egy korrekt, vevőcentrikus vállalkozást teremtsünk mindenkinek. Ezért hoztuk létre a vevőbarát ügyfélszolgálatunkat és webshopunkat!